tiistai 25. kesäkuuta 2013

Tony Andre Hansen valkka

Hehe taas tää postaus veny myöhemääksi. Mutta siis tällä kertaa syy oli että youtube oli hidas videon kanssa joten piti odottaa että se lataisi valmiiksi.. Ehdimme jo lähteä ulos. No mutta tässä se postaus nyt tulee!

Nyt olen kyllä hyvissä fiiliksissä! Valkka meni superhyvin vaikka Lara väsyikin lopussa kun oli niin rankkaa ja kuuma ilma. Treenattiin sitä sun tätä ja Laraa oli niiin kiva ratsastaa kun se kuunteli mua 100%. Ahh. Tää tunne on mahtava. Yksi kielto saatiin kuitenkin kun Lara väsyi ja esteet nousivat eikä saatu hyvin askeleita sopimaan. Sofie kuvasi ja siinä näkyy mitä tehtiin.

Tony sanoi että Lara näytti täysin eri hevoselta ja että meidän meno oli hyvää ja hillittyä. Lopussa kun Lara kielsi, se vaan sano että se on selvästi väsynyt mutta tsemppaa kuitenkin hyvin. Ja että Laralla on kapasiteettia, se ei ole ongelma, vaan kunto. Pitää vaan treenata ja treenata niin että Laralle tulee parempi kunto ja pikkuhiljaa se jaksaa sitten hypätä enemmän ja korkeampia.

Oon niin tyytyväinen että hymyilen vaan!! :) Pystyn nyt hyvin mielin lähtemään ulos Idan ja Cristelin kanssa viettämään iltaa! 

Pahoittelen kuvien laatua (videolta otettuja) mutta niissä näkyy Laran hyviä hyppyjä ja miten se keräsi jalkansa paremmin.






lentsikka<3

Huomenna juoksutan Laran rennoksi ja sen jälkeen mennään kävelemään maastoon pitkä asfalttilenkki. Torstaina Laralla on vapis, ja perjantaina ratsastan Laran läpi niin että se olisi kiva lauantaina. Ensi lauantaina lähdetään siis kisoihin Eidsvolliin joten silloin viimeistään postailen taas. :))

6 kommenttia:

  1. Wouu hon o du ser bra ut! Najjs kehitys :o

    VastaaPoista
  2. jäät vähän vetämään ennen estettä ja tuot varmaan sen takia aika pohjaan hypyt? :d näyttää meinaan ihan siltä kun laran pää heittää taivaisiin ja nyit ohjasta ja sitten tulee niitä pikku askelia.
    Eise mitään siitä pääsee eroon mullakin on joskus ollu sama ongelma ja sen takii heppa rupes kieltämään esteille, onneksi asia karsittu jo omista ongelmistamme pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ehei, en jää vetämään, se on pahin asia mitä voin tehdä koska sillon Lara lähtee kahta kovempaa. Minun tehtäväni Laran ratsastajana on neutraalisesti istuminen selässä. Minun pitää istua rauhassa ja ohjata. Minun on pakko ataa Laran tehdä omat virheet niin että se oppii korjaamaan virheensä. Se on parempi että se tulee juureen koska sillon se joutuu ponnistamaan kunnolla ja samalla se saa selän mukaan hyppyyn. Lara ei yleensä ikinä kiellä, se oli vain todella väsynyt ja esteet olivat korkeita. Sen ymmärrän täysin enkä rankaise sitä siitä. Tämä oli ehkä kymmenes estetunti saikun jälkeen.

      KIva että kuitenki yrität auttaa. :)

      Poista