tiistai 11. kesäkuuta 2013

estetunti

Moips!
Sunnuntaina Ida oli oman tallimme järjestämissä koulukisoissa, Hosle Cupissa. Lara katteli tosi paljon tuomarien tornia, ihan syystäkin tosin (kentän kulmalle raahattu traktorilava, jossa oli varjona sellanen pressuteltta, joka heilui tuulessa..), mutta muuten meni hyvin. Tän jälkeen pidettiin grillijuhlat ja julistettiin kesäsesonki alkaneeksi.
Eilen tiistaina, olin sitten maastossa Laran ja tallikaverin kanssa. Ravattiin ja laukattiin vähän, mutta muuten mentiin rauhassa aika rankan viikonlopun jälkeen.

Tänään sitten mentiin estetunnille. Aloitettiin voltilla ravipuomeilla ja sitten pistettiin laukkavälit. Lara oli tosi hyvä molemmissa askellajeissa ja saatiin juuri oikeat viisi laukka-askelta puomien väliin joka kerta. Tultiin sitten pientä rataa missä oli pysty, u-käännös toiselle pystylle, josta kaareva käännös okserille (4 askelta) ja suoralla uralla 5 askelta toiselle okserille, jossa oli vesi alla erikoisesteenä. Lara oli jees, vaikkakin vähän liian Ilmo-innokas. Alla video tästä pikku radasta.

Lisättiin tähän sitten esteitä ja tultiin rataa pari kertaa. Ekalla kerralla Lara oli pikkasen liian reipas, enkä saanut ratsastettua hyvin teitä. Toisella kerralla löysensin alempaa ohjaa, eli mulla oli vain tuntuma niveliin. Sain ratsastettua Laran niin paljon paremmin ja sain sen takaisin tosi hyvin ja hypyt oli paljon parempia. Laran hypyt olivat wow ja minä sain ratsastettua tiet hyvin, joten siihen loistavaan suoritukseen oli hyvä lopettaa. Ihan turha mennä rasittamaan Laraa liikaa, koska sitten siitä tulee väsy ja sen jälkeen se ei jaksa keskittyä kunnolla.

Sofie 10 v. kuvasi mietä, kiitos. :)

viimeiseltä kierrokselta. :)



Sain muuten tietää että Drammenin kisoissa oli ammattilaiskuvaaja. Otin häneen nyt yhteyttä ja katsotaan jos saan haltuuni jotain ammattilaiskuvia. yeeee

Ensi lauantaina onkin sitten seuraavat kisat Ellingsrud -nimisessä paikassa. Woop! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti