tiistai 4. kesäkuuta 2013

hoplaa! estetunti ja muut

Heips!
Lauantaina olin Laran kanssa maastossa ja se saikin kunnolla päästellä siellä, molemmat nautti! Sunnuntaina Aja soitti ja kysyi jos haluan tulla yhden tallilaisen, Noran, estetunnille. Nora siis opiskelee estevalmentajaksi joten oltiin vähän  niinkuin koekaniineina mukana. Olin ihan yllättyynyt millanen siitä tuli! Lara oli jees, vähän liian innokas laukkapuomeille mutta Nora pisti meidät ojennukseen ja sen jälkeen Lara oli hyvä lopputunnin. Hypättiin muuten lopuksi sellainen tosi kapea este (puolipuomia) ja Lartsa meni siististi, reippaasti ja empimättä yli. Maanantaina, eli eilen, menin Laran maneesissa n. 15-20 min ja sen jälkeen mentiin tunnin lenkki maastoon, ravaten ja laukaten. Haha, että se tykkää siitä niin paljon! 

Tänään oli estetunti. Alkuverkat, Lara oli tosi hyvä; taipui hyvin ja pysyi hanskassa helposti. Otettiin verkkaesteenä ensin ristikkoa ja sen jälkeen innaria. Nää meni ihan hyvin paitsi että Laran pitää jäädä miettimään sitä innarin väliä aina niin pitkään että siitä ei tuu niin sulavaa mutta ihan hyvin kuitenkin toimi. Noita pitää mennä useemmin. Sen jälkeen tultiin suoralla uralla kolme estettä joiden välit olivat 3 ja 4 askelta. Ekan kerran saatiin ihan hyvät välit mutta Lara jäi jumittamaan viimeiselle esteelle koska siinä oli sateenkaaret alla. No, pysähtyminen ei ole meillä sallittua joten mentiin sitten pysähdyksestä yli jolloin puomi tippui. Tultiin uudestaan ja sillon mentiin korkeelta ja kovaa yli. Seuraavaksi meidön piti tulla neljällä askeleella vinosti laineelle joka toimi ihan hyvin. pari kertaa en saanut ratsastettua kunnon tietä ja puomi tippui. Tultiin lopuksi rataa. Lara oli ihan hieno, minä olin enneminkin se ongelma enkä tukenut tarpeeksi ulkoavuilla.Tuntuu siltä kun ei oltais saatu yhtäkään hyvää hyppyä sille sateenkaarelle. Höh. Viimeinen rata oli okei joten lopetettiin siihen. Fiilis oli tunnin jälkeen ihan jees, vaikka jäi oma ratsastus pännimään.

Videokamera meni sillon pari viikkoa sitten rikki, vietiin se nyt vklppuna huoltoon joten en saa kunnon videota kunnes saadaan se takaisin. Sofie kuvasi nyt siis mun puhelimella.. Kiitti! 

ihan hyviä hyppyjä tuli jossain kohdissa. 


Viimenen klippi videossa on väärässä paikassa, sen kuuluisi olla ekojen joukossa. Hups


Ainiin, melkein unohdin kertoa että nyt me ollaan ilmoittauduttu 80cm ja metriin Drammenin kisoihin nyt lauantaiksi. Huuuhh, jännittävää!
:)) tää pistää hymyilee

2 kommenttia:

  1. tsemiiii kisoihin! :) hyvältä näyttää! haha, ja hauskan kuulone tuo norja(?) tuossa videossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!! :) joo on varmaa teidän korviin hahah :D

      Poista