lauantai 8. kesäkuuta 2013

Drammen estekisat 8.6

Mooi!
Tänään lähdettiin siis Drammeniin kisoihin hyppäämään luokat 80cm ja 100cm. Oltiin ajoissa paikalla n. klo.9.20 ja saatiin tutustua paikkaan rauhassa. Vitsi se muuten oli hieno paikka. Drammenia voi periaatteessa verrata Ypäjään, ne on molemmat tunnetuimpia kisapaikkoja.

Kamu ja kalusto
uuuu perillä!


perus tuumiskelua

Kamupoika pääsi mukaan. :)

tsiigamas misui
Tää on muuten otettu ravintolasta joka oli kentän vieressä. Siellä ihmiset söi pizzaa ja muuta samalla seuraten kisoja :D Ei hullumpaa.

Ekassa luokassa olin 27 lähtijä, joten kävelin radan ja mentiin sitten ottamaan heppa ulos ja varustamaan se.


Siitä lähin hissukseen verkkaamaan. Verkkahypyt olivat tosi hyviä ja Lara tuntui jeessiltä. Heti kun mentiin radalle, Lara meni jäykäksi. Näähän oli sen toiset kisat vasta, joten se on ihan ymmärrettävää. Lara meni aika lukkoon radalla. Siis se hyppäsi kyllä, mutta se juoksi aika kovaa eikä malttanut kuunnella mua ollenkaan. Ensimmäisen esteen jälkeen tuleva kaari meni ihan päin pömpeliä koska en saanut ulkoapuja läpi ja siitä johtuen otettiin puomi mukaan. Ei päästy siis uusintaan. Tuntui vähän siltä kun Lara ei olisi edes yrittänyt niin paljoa 80cm:ssä koska ne olivat niin matalia..

Ei olla saatu vieläkään videokameraa takaisin joten äiti kuvasi puhelimella. Kuvat (c) Sofie.



Muuten, videon alussa näkyy kuinka intopiukkana Lara oli haha. :D Neiti ei malttanut seistä paikallaan minuuttiakaan.



Metrin verkassa Lara oli ok, mutta sitten kun siirryttiin verkkahypyille. Ei huhhuh. Hirveesti ratsukoita joka puolella hyppäämässä sitä sun tätä. Laralla meni pää sekaisin.. Saatiin kuitenkin pari hyvää hyppyä ja jätin sen sitten siihen. Radalla Lara skarppasi ja oli tosi hieno. Se pysyi kuulolla ja oli kuin enkeli. Päästiin uusintaan, mutta toiseksi viimeisellä esteellä otettiin puomi mukaan. Suoria teitä ei ollut monta, haha, mutta olen _todella_ tyytyväinen Laraan!! :)



Mun puhelimesta loppui muisti joten äiti ei saanut viisi ekaa estettä videolla kun hänen piti vaihtaa omaan puhelimeensa joten siksi vain loppurata videolla. :)



Olen kaiken kaikkiaan tyytyväinen tähän päivään. Lara meni hienosti traikkuun, radat olivat ok, hieno ilma, (melkeen) koko perhe mukana.. Ah. Nyt on hyvä fiilis. :)

3 kommenttia:

  1. Niin ootte, tosi hienot. Ja ihan mahtavaa kun toka rata tuntui noin hyvältä. Se fiilis on kaikki kaikessa, meni miten meni. Ja muuten Sofie on ihan huippukuvaaja, oikeesti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Liisa! Joo, oon niin ylpee Larasta! Haha, kerron Sofielle eteenpäin! :)

      Poista