lauantai 3. maaliskuuta 2012

irtojuoksutus ja kiropraktikko käynti 2

Keskiviikkona oltiin Idan kanssa tallilla myöhään niin että varmasti mahduttaisiin maneesiin juoksuttamaan. Koulutunti loppu just sopivasti kymmeneltä niin päästiin maneesiin meidän hirmutamman kanssa. Ensin Ida juoksutti Laraa n.15 min molempiin suuntiin jonka aikana tallin omistaja, Signe, tuli roskapussin kanssa käymään siinä katsomo-huoneessa, ja hui kamala kun Laralla pimahti. se laukkasi ja pukitteli ja lenteli ilmassa! No kyllä se siitä rauhottui kun tallin omistaja lähti monsteripussin kanssa. Laralla oli niin paljon virtaa taas että päästettiin se vapaaksi juoksutuksen jälkeen. Vaikka eilen oli suh rankka tunti, ei se Laran menoa hidastanut ollenkaan. Ihme tyyppi.



Torstaina kiropraktikko kävi taas tsekkaamassa Laran. Lara oli kuulemma paljon paremmassa kunnossa ja selästä oli kadonnut melkein kaikki jumit. Laralla on nykyään hirveesti energiaa ja oli pelleillyt kiropraktikon kanssa eikä antanut sen ensin tehdä laaseríhoitoa vaikka viime kerralla se oli ihan rauhassa ja rentona :D Mutta siis onneksi ollaan nyt hyvillä raiteilla. Rivikin on parantumaan päin eikä Lara arista sitä enään. Toivon mukaan saadaan jatkaa nyt ilman ongelmia, niin että päästään valmentautumaan ja tulevaisuudessa kilpailuihin.

höpö :)

2 kommenttia:

  1. Wau, Lara on saanut enemmän massaa, enää ei näy kylkiluut! Hyvän näköinen! Hienoa. Ja samalainen hönöpelle maneesissa irtona, kuin Falka ü

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiii, tosi kiva kuulla! Tallin omistaja sanoi samaa :)
      Ja tottakai kun saa niin täytyy kunnolla pelleillä, ja kun on tilaa ;)

      Poista