keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

estetunti

Alkuverryttelyssä Lara tuntui tosi hyvältä. Se taipui tosi kivasti ja pysy kuulolla. Laukassakin pysyi tasaisena ja rauhallisena. Mutta heti kun tultiin puomeille sillä vinksahti jostain kohtaa ja rupesi kuumenemaan, pomppimaan ja juoksemaan alta. Se hyppeli puomien yli ja oli ihan mahdoton. No tultiin puomeja ja tehtiin paljon voltteja siinä vähän aikaa. Seuraavaksi ruvettiin tulemaan tehtäviä esteillä, tai no kavalletin kokosia. Keskilinjalla olevan ristikon jälkeen piti saada hevonen pysäytettyä. Siitä selvittiin vielä ihan hyvin, vähän Lara yritti kuitenkin venkoilla pysähdyksissä, mutta ne meni ihan ok. Sitten piti hypätä ristikko ja sen perään okseri jonka jälkeen pysäytys. Okserille Lara imi aika kovaa ja sen jälkeen oli tosi vaikea saada sitä pysäytettyä. Pari kertaa mentiin päin seinää, vasta sen jälkeen Lara uskoi pysähtymään oikeeseen kohtaan. Tän jälkeen tultiin pientä rataa. Lara tuntui tosi ärsyttävältä kun se ei jaksanut kuunnella vaan halusi ainoastaan juosta. Se otti muutenkin tosi outoja hyppyjä ja ryntäili esteille.  No, tultiin rataa pari kertaa ja lopetettiin siihen.
Olin vähän ärsyyntynyt Laraan tunnin jälkeen kun viimeksi meni niin hienosti ja luulin että jatketaan siitä, samanlaisena kun se sillon oli..mutta ei. Täytyy kuitenkin muistaa että tämä oli meidän kolmas estetunti talven jälkeen, ja että Laralla on paljon virtaa eikä se ole saanut hypätä pitkään aikaan.. Kyllä tämä tästä toivon mukaan lähtee pian rullamaan. Lisää treeniä vaan! :)

Sillä on nyt estetunneilla ollut olympia suussa mutta ajattelin kokeilla pelhameita jos ne sopiskin paremmin Laralle, se ei ainakaan näytä tykkäävän noista olympioista; se vaan heiluttaa päätä, nostaa pään ylös ja heittää kielen kuolaimen päälle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti