maanantai 7. toukokuuta 2012

Lara pomppiii

Eilen otettiin Laran kanssa pari hyppyä pomppusarjalla. Oli tosi kiva ilma ja mentiin ulkona. Noi pomppusarjat ja innarit on tosi hyviä Laralle kun se joutuu keskittymään eikä se vaan juokse siitä läpi. Pari kertaa Lara päätti ottaa hatkat mutta lopuksi tuli kivoja pätkiä. :) Itse heittäydyin pari kertaa liian eteen, se on ennen ollut iso juttu mulle. Ja se oli se syy miksi välillä tipuin hevosen selästä: jäin odottamaan estettä ja unohdin tuoda hevosen kunnolla esteelle ja kun se jäi yksin (varsinkin isommilla esteillä) niin se epäröi ja kielsi. Nyt olen päässyt jo aika hyvin pois sieltä kaulalta mutta välillä huomaan valuvani liian alas ennen estettä. Pitää yrittää muistaa!






pari kuvaa mitkä Sofie otti....migreenikuvia............asetukset oli kyllä jossain takavakosessa,


koipi nousee :)



Tänään menin Laralla ilman satulaa ensin tunnin kävelymaastossa ja sen jälkeen vielä n. 20 min maneesissa. Lara oli ihmeen kiva ja
stabiili ilman satulaa maastossa. Yleensä se on satulankin kanssa ihan säpsy. Vähän ravailtiin paikallaan kun tuli jännittäviä kiviä vastaan mutta ei sen kummempaa, pysyin yllättävän hyvin ja mukavasti siellä selässä! Maneesissa Lara toimi taas unelmana! Ja varasin myös itselleni koulutunnin ensi maanantaiksi, jes! 8)

Huomenna piti olla estetunti mutta André on jossain GP-kisoissa työntekijänä joten me hypätään luultavasti vähän itsenäisesti.


söpö Larppi tässä yksi päivä kun Sofie otti pari kuvaa kun oltiin lähdössä alkukäynneille :)

<3


4 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja voi vitsit, raksatuin tuhon toka viimiseen kuvaan!!! En tiedä miks mut ihan mahtava :) niin ihana outfit ja kivasti sopii noi pinetlit ja lara on niin söppänä

    VastaaPoista