perjantai 11. toukokuuta 2012

Lara hienona!

Eilen ei ollut mitenkään hirveän hieno ilma ja aiemmin päivällä oli myös satanut. Olin jo valmistautunut tuuppimaan maneesissa mutta aurinko tulikin esiin ja päätettiin rakentaa parit esteet kentälle, kun Idakin oli mukana auttamassa. Rakensin ensin pienen verryttelyesteen, ristikon, jonka jälkeen rakensin linjan, missä oli viisi estettä. Sitten laitoin vielä yhden sarjan keskilinjalle.

Verkkasin Laran sisällä ja Lara toimi ihan kivasti. Verkkasin kunnolla ja harjoteltiin myös siirtymisiä ja pysähdyksiä. Lara on vasempaan kierrokseen niin jäykkä, että jos ei pidä kunnolla sisäohjaa eikä sisäpohjetta kunnolla kiinni, niin se heittää takapään sisälle eikä pysy suorana. Parin kerran jälkeen kun otin kunnolla sisäavut käyttöön ja jopa taivutinkin Laraa sisälle niin tuli hyviä pysähdyksiä. Laukkasin vielä parit ympyrät. Lara pysyi kyllä kuulolla laukassakin mutta painui vähän liian alas yhdessä vaiheessa. Yritin ratsastaa Laraa pois sieltä kuolaimen alta nostamalla kädet korkeammalle ja ratsastamalla sitä eteenpäin. Se toimi hyvin, ja sen jälkeen siirryttiin kentälle.

Verkkaesteelle tuli hyviä hyppyjä. Tehtiin pysähdysharjoituksia. Esteen jälkeen annoin laukan vähän rullata, mutta pysäytin heti sen jälkeen. Ensimmäiset kerrat Lara vikisi vastaan, mutta huomasin heti parin kerran jälkeen että siitä tuli pehmeämpi edestä tän harjoituksen aikana, mikä on erittäin hyvä asia. Larasta tulee esteillä aina vähän vahva edestä joten tätä voitaisiin harjoitella enemmänkin.

Seuraavaksi tultiin sitä mun rakentamaa linjaa. Ne välit oli kyllä menneet ihan päin vattua, mutta Ida korjasi niitä hieman ja Lara saikin vähän töitä, kun sen piti miettiä miten se sen jalat pistäisi. Lopuksi tultiin vielä sarjaa. Huomasin taas, että edistän aivan liikaa. Mun täytyy muistaa pitää ryhti ja tuoda Lara hyvin esteelle! No, Ida korotti ensin molempia ja rakensi okserista trippelin. Mulle iski joku jännitys kun ensimmäinenkin este sarjasta oli korkea, jonka seurauksena toin Laran huonosti esteelle ja Lara hyppäsi kyllä sarjan ensimmäisen esteen mutta kielsi toiselle. Ida sitten huusi mulle vähän rakentavaa ja laittoi ensimmäisen esteen ristikoksi, joka helpotti mun mielentilaa huomattavasti. Sitä tultiin pari kertaa ja kun sain itseenikin vähän puhtia niin Larakin oli superhieno!

Lara oli loppuraveissa rentona ja hienona. Venytti jopa kaulaansakin ja pysyi siellä, hieno tyttö!

On kyllä tosi kiva huomata miten Lara kehittyy. Ollaan myös saatu kehuja tallikavereilta, että Lara näyttää jo ihan hevoselta, hihi!






Tässä vielä blogiarvonta!

Ja nyt taas lukijat hei, herätkää! Kommentoikaa ja klikkailkaa!!

10 kommenttia:

  1. lara on niin hieno! ja toi loppuravi.. semi liitokavio :)

    VastaaPoista
  2. ooi, kiva lartsi menee hyvi! :)

    VastaaPoista
  3. Hienoja hyppyjä! Lara on muutenkin tosi kivannäkönen hevonen ja näyttää olevan hyvässä kunnossa (mageet lihakset siis) :)

    VastaaPoista
  4. shit vad hon liknar på Bellis, eller iallafall från sidan! Man kunde nästan tro att de var släkt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nu när jag såg lite bättte på Bellis så det är faktiskt sant! Vad har hon i släkten? :)

      Poista
  5. Lara menee oikeesti niin hyvin! ja siis kivat noi hypyt ja loppuravit, kelpais mullekki osata ratsastaa noi! :D

    VastaaPoista