maanantai 28. toukokuuta 2012

kuulumiset

Eläinlääkäri kävi keskiviikkona ja totesi että Laralla on ihan kunnon yskä joka on ollut nyt ihan nomaalia kun miettii miten lämpötilat ja säät vaihtelee. Saatiin antibioottikuuri viikoksi ja jos se vielä sen jälkeen yskii niin eläinlääkäri tulee uudelleen ja katsoo jos Laralla on keuhkoputkentulehdus tai joku vastaava. Hän sanoi että meidän pitää ratsastaa Laran kunnon mukaan.

Ensimmäiset kaksi päivää kuurin aloituksesta Laralla ei ratsastettu yhtään, kunhan vain käveltiin vähän. Se ei yskinyt yhtään. Seuraavat kaksi päivää otettiin jo vähän ravia mukaan peliin ja sekin sujui ihan hyvin. Nyt kaksi päivää sitten se oli yskäissyt kerran mutta ei mitään sen kummempaa.
Tänään menen illemmalla (kun on vähän viileämpää) tallille ja ratsastan Laran kevyesti maneesissa. Toivotaan että Lara tulee kuntoon ja päästään takaisin treenirutiiniin pian. Laran täytyy olla kokonaan terve ennen kun mennään valmennuksiin ettei tule mitään lisätauteja.



Täällä on superkuuma ja ollaan oltu rannalla kolme päivää putkeen. Lauantaina mun kaverilla oli ulkojuhlat joten siellä tuli vietettyä se yö. Juteltiin, tanssittiin, syötiin ja pidettiin hauskaa, haha :)


kamu ja minä, pusu


kauniita tyttöjä meidän partsilla :)
Palailen kun päästään treenaamaan taas! Nyt lähden ulos ottamaan arskaa ja syömään jotain epäterveellistä, moikka! 

2 kommenttia:

  1. mikä toi sun kypärän merkki on? oon nähny tollaisia nyt tosi paljon.

    VastaaPoista
  2. hei! toi sun antares-kypärä on ihan tosi kiva! oon etsinyt kans uutta kypärää ja ajattelin antaresta joko mustana tai sinisenä. onko toi joku ihan vakio-malli (reference?), vai joku erikseen tilattu/tuunattu? mistä liikkeestä olet tuon ostanut? haluaisin aivan samanlaisen, ihana! antareksen sivuilla on samanlaisia mutta siinä ei ole tuota hopeista pantaa eikä antares-logoa, ja haluaisin ne myös kypärääni.. olisi tosi kiva jos kertoisit! :)

    VastaaPoista