perjantai 30. syyskuuta 2011

Kouluvalkku, ratsasteluja sekä angstia !

Moooi!

Nyt on siis luvassa hyviä sekä huonoja uutisia.

Eilinen Maija Väinölän valmennus meni todella hyvin! Ratsastettiin käynnissä kulmia silleen että hevonen piti asettaa ennen kulmaa, ja kulmassa piti sitten vain ulkoavuilla kääntää niin että heppa pysyisi taivutettuna kulman ajan. Olihan se vaikeeta aluks Laran kanssa, mutta parin kulman jälkeen suju ihan hyvin ja Lara alkoi ymmärtämään mitä hain siltä. Seuraavaksi piti sitten tehdä sama ravissa, huh, oli vähän vaikeempaa mutta heti kun sain Laran rauhalliseen raviin niin tuli hieno kulma. Pari kertaa Lara rupesi juoksemaan alta eikä halunnut yhtään tehdä töitä mutta kyllä se siitä sitten rupesi työskentelemään pikkuhiljaa. Otettiin vielä keskihalkaisijalla pysähdys keskelle jonka jälkeen ravia voltilla ja laukassa pitkä sivu.. Olen todella tyytyväinen Laraan ja haluan todellakin mennä uudestaan koulutunnille! Maijan mielestä  Lara on kehittynyt nyt parissa viikossa ihan älyttömästi, jes!

Tänään menin Laralla aika kevyesti, mitäs nyt mentiin pari kertaa yhtä estettä.. Oltiin kentällä kun oli niin hieno ilma, ja niin oli muuten kaikki muutkin tallilaiset! Oli ihana laukata pitkin kenttää pirteällä hevosella! Tulin lopuksi parit esteet. Alla kuvia tästä päivästä.



Auringonlaskuu :)







ööm ehkä joku 70cm xb


Frida kuvaajana!


höpönöpö teet must aina iloisen :)



Tuol tallil oli kani myytävänä ja Frida ihastus siihe, sen nimi on Tepi..tosi söpö 8)

Ja sitten vielä lopuksi ne huonommat uutiset.. Niinkuin vanhemmassa postauksessa olen jo kertonut niin muutamme siis Norjaan. Ensi viikon tiistaina olisi siis aika pakata kimpsut ja kampsut ja lähteä Norjailee. Lara siis tulee kyllä sinne meidän kanssa, mutta vähän myöhemmin kun ollaan löydetty tallipaikka. Näin sitten olen ihan hiukkapikkasen ärsyyntynyt kun joudun jättämään kaiken sinne mutta ainakin mulla on siellä yksi tuttu (joo okei perhe mutta), Lara <3

Siellä jatkan ihan normaalisti bloggaamista ja näin että silleen ei tapahdu mitään muutosta :) 
Heippaheiiii!

3 kommenttia:

  1. en oikee heppablogeista tykkää, mut sul on kiva blogi! :) tykkään bannerista ja kun on niin paljon isoja kuvia. Hieno on! :)

    VastaaPoista