sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Suosikkiblogit

Moi!
En nyt ole ratsastanut pahemmin viikonloppuna ja näin, niin ajattelin tehdä tällaisen erikoispostauksen. Latelen tähän siis parhaimmat lukemani blogit! Aakkosjärjestyksessä :)


Annika & ponies on blogi jota aloin lukea heti tämän blogin aloitettuani ja on aina ollut yhtä kiva lukea. Tosi kivasti kirjoitettuja postauksia ja sopiva määrä kuvia.

Empun poniblogia kirjoittelee tallikaverini ja tykkään seurata mitä hänelle ja hänen ponille kuuluu! Emppu kirjoittaa kivasti  ja hänellä on kivoja kuvia.

Frida ja Falka on kaverini blogi joka on aivan mahtava! Sopivasti tekstiä, sopivasti kuvia, tosi kivaa sisältöä ja näin! Poni mitä ihanin, niinkuin Fridakin !

Janitan elämää on myös tuttuni blogi. Tosi kiinnostavia postauksia ja niitä jaksaa aina lukea läpi vaikka olisi kuinka pitkä tahansa. Janitalla on oma hevonen joka on kuvankaunis sekä hieno ratsu, seuratkaa ihmeessä!

Kaktu ja Futura -blogista kiinnostuin heti kun näin sen. Tunnistin kyseisen hevosen yhdestä videosta minkä löysin youtubesta nimellä Futuran kauhea pukki. Kaktu kirjoittaa kivasti ja pistää kivoja kuvia! Tämä on se blogi mitä kaikki heppahöperöt lukevat.

Kisamatkalla -blogia aloin lukemaan tutun hevosen takia. Olin Ahvenanmaalla leirillä Sleipnerillä jossa kyseinen hevonen "Lurppa" silloin asusti. Lurppa lopetettiin vähän aikaa sitten ja postaukset siltä ajalta ovat sydäntä riipaisevia. Sen jälkeen olen seurannut tätä kisaamiseen painottuvaa blogia.


Lotan & Aischan elämää on kiva blogi jota luen säännöllisesti. Hevonen on hieno ja on kiva seurata miten tunneilla menee ja näin.

Matilda Solmulan blogia olen seuraillut siitä asti kun hän osti nykyisen hevosensa "Bendillon". Kiva nähdä miten he edistyvät yhdessä valmennuksissa sekä kisoissa.

Pikkuaasinseikkailut -blogia seuraan kisojen ja hienon ratsun takia. Kivaa tekstä ja kivoja kuvia!

Voitto kotiin on tosi kiva blogi mitä olen seurannut aika kauan, kiva hevonen, kiinnostavaa tekstiä, hyvät kuvat ja videot ovat tosi hienoja!




ps. uusi ihastus, ihan älyttömän makee, pakko ostaa!

2 kommenttia:

  1. JEEEE MÄKI OON TUOL (: tällasen voisin muuten mäki tehdä, tosi kivasti kirjotit kaikista (:(:

    VastaaPoista