tiistai 6. syyskuuta 2011

Tuuppailuja

Heivaanhei!
On jäänyt pari päivää väliin kun ei ole ollut aikaa kirjoittaa, mutta tässä ne tulevat messiin:)

Sunnuntaina olin juoksuttamassa Laraa, oli vähän tönkkö alussa mutta johan reipastu kun pistettiin pari kavallettia esille. Pistettiin eka kolme ravipuomia jotka Lartsi tuli hyvin joten pistettiin laukkavälit ja nostettiin hieman. Innostui pari kertaa kavallettien jälkeen jolloin lensin liinassa mukana mutta ei sen kummempia, pari pierupukkia toiseen suuntaan mutta sain kontrolliin aika nopeasti. Pistettiin vielä yksittäinen este missä kaksi kavallettia oli päällekkäin, hih, poni villiintyi aika lailla tämän jälkeen mutta rauhoittui loppua kohden. Käveltiin kentällä 15 min koska Lala ehti jo hikeentyä tuossa vauhdissa!

Eilen tiistaina Ida oli kaverinsa "koutsin" Annan kanssa tallilla ja kokeilivat yhtä Albionin koulusatulaa mikä meillä on kokeilussa. Ida  rakastui! Lara meni todella hienosti ja Annakin pääsi selkään. He menivät pari kertaa pientä kavallettia ja ponski oli ollut moitteeton.
Samalla kun Ida ja Anna oli tallilla, minä ja Frida seikkailtiin ympäri Turun seutua heppakaupoissa. Ensin Börjesiin sitten Reunokselle sitten Raisioon Suomen Ratsutarvikkeeseen, huh, mopoautolla kun ajaa niin oli aika  pitkät välimatkat! Mukaan tarttui kingi-otsapanta Börjesista, Equiline -huopa, ratsastussukat sekä sieni.








Tänään oltiin Idan kanssa tallilla. Ratsastin tänään siis sillä Albionilla. Oli niin ihana istua ihanassa satulassa ja ihanan hevosen selässä että ratsastui ihan unohtui ja siksi suurin osa "ratsastuksesta" meni aika päin persikkaa! Noh, en ollut mikään masis vaikkakin hevonen kulki lehmänä vaan menin pari kertaa kaksi ravipuomia joka auttoi minnua rentoutumaan, eli sen jälkeen sujuikin jo ihan hyvin, tai no siis paremmin, minä rentouduin ja heppa ei ollut yhtä jännittynyt enään. Ida nappasi pari todella hienoa kuvaa ja niissä näkyy meidän uusi söpöpöpö huopa, otsapanta on kyllä päällä mutta ei näy niin hyvin..
Oli todella kiva ratsastaa pitkästä aikaa Laralla, tästä jatketaan hyvillä mielin!





Ojennus 8)




ps. parhaat matkat tallille, BIG BOOTY BITCHESSS

5 kommenttia:

  1. Moikka!

    Tosi kiva lukea blogiasi, ei vain hyvien juttujen takia, vaan myös koska se kertoo tutusta hepasta. Olen ratsastellut Leandralla paljon silloin kun se vielä asui Virossa. Suunnittelin itsekin pitkään sen ostamista, mikä kuitenkin jäi kun se sitten menikin yllättäen kaupaksi. Olen nykyään sen silloisen parhaan heppaystävän osaomistaja ja tämäkin tuli Suomeen pari viikkoa sitten. Hienoa kuulla että teillä menee hyvin ja että tyttö on saanut hyvän kodin! Teki se minuunkin sellaisen vaikutuksen että ihan ikävä on välillä ollut. :D Kaikkea hyvää teille! :)

    VastaaPoista
  2. Oih! Anna sähköpostiosoite, haluan ehdottomasti kuulla lisää!

    VastaaPoista
  3. Moikka,
    violasisko@gmail.com maileja koitan lukea aina kun kerkiää.. :)

    VastaaPoista
  4. Aah, rakkaus toi equilinen huopa <3 me tahdotaan kans samanlainen !!

    VastaaPoista