sunnuntai 29. tammikuuta 2012

vähän epäonnistunut tallikeikka

Käytiin Idan kanssa vielä illemmalla ratsastamassa Larppi. Tarkoituksena oli että oltaisiin menty puomeja ja kavalletteja pitkästä aikaan joten otin estepenkin. Sillon kun ostettiin estesatula, ostettiin vahingossa koulujalustimet mukaan joten niissä ei ollut tarpeeksi reikiä ja mehän ei sitten tietty omistettu nahkapaskaa (rei'itintä), joten tänään saatiin lainata sellasta tallikaverilta ja ryhdyttiin hommiin. Ensimmäisen reiän kohdalla kesti 15 min..huomattiin siis että jalustinhihnat ei ollutkaan kunnon nahkaa, eli oli tosi vaikeaa saada mitään reikiä niihin. Mun haballa en montaa reikää ehtinyt rei'ittää (heheh se oli vähän huonona), niin Ida (entinen aerobiccari) teki loput.
Tämän jälkeen menin laittamaan kenkiä jalkaan, kun kuulen kavion kopsetta oven ulkopuolelta. Vilkaisen ulos, ja näen Laran kävelevän satula selässä mutta ilman suitsia käytävällä Ida perässä kävellen ::D Minä vaan nauraa räkätän kun Ida pyydystää himoLartsaa. Lara sai jo aiemmin sähkärin kun otettiin talliloimea pois ja hyppi karsinassa kun luuli että me sähkötetään sitä. Ai että oli hulvatonta tallielämää.

Päästiin kuitenkin vielä turvallisesti maneesiin asti, kaikki varusteetkin päällä! Pettymyksekseni maneesissa oli kymmenen muuta ratsastamassa joten ei voitu laittaa puomeja tai kavalletteja.. Noh, mentiin sitten tuuppi gramaaneilla. Oli kyllä niin täyttä että teki mieli vaan huutaa parit kirosanat..mutta Lara oli ainakin kiva ratsastettava! Käynnissä Lara oli ihan täydellinen ja kuunteli pohjetta ja kättä täydellisesti! Vähän se kulki sitten pidemmässä muodossa ravissa ja vähän lössähtäneenä, mutta lopussa tuli hyviä pätkiä ravissakin. Laukkaan olen niin tyytyväinen! Meillä on ollut nyt ennen sitä ongelmaa että Lara ei jaksa kantaa itteensä laukassa tai ravissa kun sillä ei ole ollut niitä lihaksia vielä. Nyt Larppi on parempaan päin ja jaksaa jo kantaa itsensä ravissa ja käynnissä. Tänään, ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, Lara oli tosi hyvä laukassakin ja jaksoi kantaa itsensä hyvin. Olen tyytyväinen Laraan.



joo, tällasta meillä...


5 kommenttia:

  1. hahah ooot allu nii söpö :D toi loppu varsinki :DD

    VastaaPoista
  2. hahahah joo tällasia nää meijä tallikäynnit o :D

    VastaaPoista
  3. Hieno blogi sulla, ja sait uuden lukijan. (: Itselläni myös Lara-niminen vuokraheppa.. (:

    http://aiinon.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. kiitos tosi paljon!:) hahah ei olekkaan muuten mikään normaali nimi! meen kattomaan sun blogin :)

    VastaaPoista