maanantai 7. marraskuuta 2011

Puomitreeni sekä Idan hyppelöt + tuuppailu

Lauantaina minä menin Lartsin kanssa puomeja. Ei olla menty niin paljon puomeja ennen ja oli korkea aika pitää pienimuotoinen treeni. Ensin mentiin pääty-ympyrällä yhtä puomia ravissa. Se sujui ihan hyvin ja hevonen oli täysin hallinnassa ja hyvän tuntuinen sekä pohkeelle että suusta. Ollaan ostettu uudet kumiohjat ja ne ovat todella kivat kun niistä saa kunnon otteen.
Seuraavaksi tultiin kolmea ravipuomeja. Lähestymiset puomeille oli rauhallista mutta heti puomien jälkeen Lara tahtoi lähteä kaahottamaan joka ei käynyt päinsä. Tultiin uudestaan puomit eikä Lara kuunnellut joten ohjasin suoraan päin seinään pari kertaa jonka jälkeen kuunteli taas hyvin.
Lopuksi tultiin laukassa pääty-ympyräpuomia. Ekat kerrat tultiin vähän hypellen puomin yli mutta sen jälkeen kokosin Laran ja loput kerrat sujuivatkin loistokkaasti! Hieno Lartsi!

Eilen sunnuntaina Ida hyppäsi vähän Laralla. Kaikki sujui hyvin mutta Lara oli hieman yli-innokas! Tuli monia hyviä hyppyjä!







ps. Ollaan ostamassa estesatulaa Laralle minkä jälkeen päästään kunnolla treenaamaan esteitä! yup!

Tänään Laralla ei ollukkaan vapis vaan Ida meni pienen reenin. Laralla oli kuulemma ihan hirveesti energiaa!
Huomenna siskoni Sofie menee myös ensimmäistä kertaa kunnon alkeistunnille ja menen sinne auttamaan ja ottamaan kuvia joten niitäkin tulee myöhemmin!

JA MUITA HYVIÄ UUTISIA!! Martingaali löytyiiii, jeejejeejeejeejejee toi mikä tossa bannerissakin on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti