maanantai 22. elokuuta 2011

Vieraspostaus: Hi I'm Ida

Lara on viime päivinä ollut todella nätisti! Luottaa täysin ratsastajaan ja päästää mukisematta selkään. Jes! Olin tänään tunnin maastolenkillä, eikä poni jännittänyt yhtään. Kaikki traktorit, kivet, koirat, talot, putket ym olivat tietenkin pienen 6 vuotiaan mielestä hirvittäviä, mutta ratsastajan ja satulan se hyväksyi kiltisti. Toivotaan että hyvä käytös jatkuu.

Juoksutus on edelleen vahvasti ohjelmassa, se rentouttaa Laraa paljon ja se osaa nykyään käyttäytyä esimerkillisesti liinan päässä. Viimeisin treeniohjelman lisäys on irtohypytys - ensin jumppasarjoja ja ehkä viikon päästä katsotaan kuinka korkeiden esteiden yli se menee. Hieroja totesi vimeviikon keskiviikkona Laran täysin jumittomaksi, joten jotain teemme oikein :) Tavoitteina nyt juoksutuksen vähentäminen, hevosen rentona pitäminen, ja selästä rastastuksen lisääminen. Varottava on, ettei edetä liian nopeasti.

Saimme myös oppia että Lara kuuluu niihin hevosiin, jotka nuolevat suolakiveä ajankulukseen. Sillä on ollut suolakivi karsinassa nyt viikon. Saldo: kolmen tunnin sisällä pissasi 4 kertaa. Oli ihan hädissään kun tänä iltana sitten jouduin ottaa sen pois ja siirtyä ruokaan lisättävään suolaan. Sille tulee suolakiveään kova ikävä. Hassu!

Tässä pari kuvaa lauantailta, jolloin harjoiteltiin rauhallista selkäännousua. Kuvat: © Anna Laasa









PS. Eikö olekin jo ihan hevosen näköinen?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti