torstai 11. elokuuta 2011

Ostoksia + kuulumiset!

Mooi! Olen nyt yksin meidän mökillä koska mulla on vielä sunnuntaihin asti töitä ja koska vanhempieni piti lähteä takaisin töihin Turkuun + Idan piti mennä hevosta hoitamaan uudelle tallille. Että tämän vuoksi mulla on tylsää ja kattelin sitten tavaroita Laralle netistä ja mulle.

Tilasin mm. nämä:

Korvahuppu, Glen Gordon Titanium



















Yleishuopa, Glen Gordon Titanium




Yleisneliöhuopa, Schockemöhle Sports



















Huppu, Sport Gold Medal


















Yleisneliöhuopa, Sport Gold Medal





















Meksikolaiset, Poseidon Claridge House























Huopa


















Oli niin pirun halpa että en voinut olla ottamatta tätä! Muutenkin tällaista filttiä tarvitsee loppuen lopuksi aika paljon; hevosen päälle alkukäynnit kun on kylmempi ilma, itseni päälle talvella katsoessani esim tuntia jne...

Tässä on pari juttua mitä kuolaan ja tulen vielä joskus tulevaisuudessa ostamaan:

Neliöhuopa, John Whitaker























Satula, John Whitaker


















Kisaloimi, Hv Polo

















Huppari, Kingsland Kivan värinen ja muutenkin hyvä ratsastukseen ja valmennuksiin.
College, Kingsland - Lämmin ja mukava college jossa on kääntöpuolena valkoinen fleece jossa on iso KL logo selässä, todella hyvä valmennuksiin!






Kuulumisia!

Laran kanssa on siis nyt aloitettu ihan alusta ratsastuksen suhteen. Satula oli luultavasti painanut säkää ja olut niin ahdas edestä niin Laralle oli tullut kipua tästä, siksi nyt "pelkää" satulaa ja selkäännousua koska pekää että tulisi taas paljon kipua.. Joten nyt tehdään ilman satulaa treeniä ja etsitään samalla sopivaa satulaa. Nyt täytyy olla todella kärsivällinen ja ymmärtäväinen Laran kanssa. Edetään pikkuhiljaa ja on jo menossa parempaan suuntaan. Kyllä me tästä selvitään!

4 kommenttia: