keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

pitkä päivä !

Heippa!

Juhannusviikonloppuna lähetään Laran kanssa Ahvenanmaalle laitumel joten sitä varten piti varustautua shoppailemalla 8) Elikkäs tänään sit lähettiin puol kolmelta kotoota ja mentiin hesburgeriin koska aamupala oli vähän niinku jääny väliiiin ja sit mentiin agrimarkettiin. Agrimarketissa ostettiin Laralle lisärehuja: pellavaa, merisuolaa ja mineraaleja. Otettiin samalla kun siinä nyt oli halvalla kaviorasvaa, linimenttiä ja valjasrasvaa. Tämän jälkeen mentii Börjesiin kotimäelle ostaa varustei viel Laral, m.m nahkariimu, valkoset tutit <3, normaali nivelet, satulahuovan, kuljetussuojat ja pintelipatjat. Meijän piti ostaa tutit koska Laral aukee aika helposti suunpielet , nyt se näyttää iha vauvvelilt ku sil on ne :D Börjesin jälkeen käytiin kotona hakee puolen desin mitta ja sit lähettii saman tien tallille Kuusiston ratsastuskeskukseen.

Tallil pistettiin rehut kaappiin ja pistettii muutenki kaikki kondiksee ja haettiin sateesta märkä heppa sisälle. Otettiin heti uusi satulahuopa ja kuolaimet sekä tutit kokeiluuun, oli muuten hyvännäköne hevone ! Ratsastin sateessa ja menin paria kavallettia ja sit lopuks yks pysty joka oli about 70cm. Lara oli jeees<3 Ida meni sit loppuravit ja hyvin meni. Meil on oikein hieno hevonen :)

Päätettiin tänään että pidetään Lara !!!! Jes! Nyt jos tällanen hyvä käytös jatkuu nii jeeeeee ! :D

Tulin muuten yhdeksältä kotiin että huhhuh oli aika pitkä päivä mopoautol reissus!

Ei viittitty ottaa nii paljo kuvii koska en halunnu et järkkäkamera menis pilalle tai mitään mut otin pari kuvaa juoksutuksest mis näkyyy tutit ja satulahuopa :)





2 kommenttia:

  1. Kommentoimpa nyt sit vaikka tänne. :D Eli Banneri on ihana ja oot tosi nätskä, nimi on hieman tylsä, muttei paha. Tausta on ihanan kesäinen ja kuvat tosi hienoja. Tekstiä ja infoa sopivasti. Hevoses on sulonen (: 9-

    VastaaPoista