perjantai 17. kesäkuuta 2011

möksää

Mooi! Lähden tänään viikonlopuks mökille kun tarttee pistää kaikki laitumet, ruuat sun muut valmiiks ku Lara pääsee sinne ens viikonloppuna. Yritän postata mökillä mut saa kattoo jos ehin.

Eilen Laraa tuli Tarja Mäkipää hieromaan ja kattomaan jos kaikki ok sen kaa. Tarja sano että kun Lara on seissyt koko talven ja sitte yhtäkkii ruvettu ratsastaa kunnolla niin sen kaulan lihakset ei oo ehtiny mukaan ja se särkee. Kaulan kipu johtaa selkään ja sen takia Lara ei oo välillä antanut selkään. Mut kuitenki se on antanu meidän ratsastaa kunnol. Voi toista kun ei olla tajuttu sitä :( Mut Tarja sano et Lara ei oo viel huonos kunnos, et onneks kutsuttiin nyt hieroja joka sai ton selville. Nyt vähän kevyempää ratsastusta, niinku et ei saa vetää Laraa mihinkää pakettiiin muotoon jne.

Et tänää Laral oli sit vapis ja mentii syöttelee. Kokeiltii samal uusii kuljetussuojii, heijastinriimuu ja nahkariimuu. Alapuolel kuva Laran nahkariimusta, mallihevosen päällä, paitsi et meil on tummanruskee.




6 kommenttia:

  1. Ihan kiva blogi, ja aivan ihana ulkoasu :) Kirjotat jotenki vähän hassulla tyylillä :D

    VastaaPoista
  2. hahhah :D millä tavalla? kerro nyt vähän tarkemmin :D

    VastaaPoista
  3. oijoi mä en tiennykkää et sulla on kans blogi, kivaa! rupesin tietty heti lukijaksi :)

    ja hienoo ku laran ongelmiin on saanut selvyys, et tästä tiedätte paremmin miten jatkaa.. :) muutenkin nuorten kans kannattaa aina ottaa rauhallisemmin, että säästetään heppaa myöhempää varten. :) Delfin kanssa meil on aina kerran viikossa vapaapäivä, kerran viikossa estetreeni, estetreenin jälkeen kevyt päivä (eteen-alas ratsastusta), viikossa myös toinen kevyt päivä, esim rankemman koulutreenin jälkeen. eli 2 kevyttä, 1 vp, 1 este, ja sitten loput puomi/koulu/maasto. :)

    VastaaPoista
  4. meidänki pitäis ottaa tollanen rytmi laralle, kiitti vinkistä !

    VastaaPoista
  5. jep, ei mitää :) ja vapaapäivä mielellään 6 päivän välein, koska on 6vuotias. sit ku 7 niin ei väliä oikein enää, voi tehdä vaikka täyttä viikkoa.

    VastaaPoista