lauantai 17. joulukuuta 2011

Joululomalle ja semitylsiä uutisia

Me lähdetään viettämään joulua Suomeen, lähdetään ensi viikon keskiviikkona. Lara jää tänne lomailemaan pariksi viikoksi.

Ida oli torstaina taas Ankin kouluvalmennuksessa. Anki oli jutellut hänen isoäitinsä kanssa Larasta. Se isoäiti on menestynyt kouluratsastaja ja tuntee hevoset joka oli sanonut että kannattaa tutkia tätä hevosta vähän tarkemmin. Anki siis näkee Larassa paljon potenttiaalia jonka takia hän haluaa pitää hyvää huolta Larasta ja edetä rauhallisesti. Anki pisti Idan ottamaan satulan pois selästä jonka jälkeen hän tutki Laran läpikotaisin. Hän sanoi että Lara on ihan luikku ja lihakseton.. Ja että Laralla ei ole tarpeeksi massaa mistä rakentaa lihaksia. Eli nyt sitten ensin lomaa viikko kun lähdetään ja muuten vain kävelyä. Käynnissä pitää kuitenkin ihan työskennellä; hepan pitää olla muodossa, pohkeenväistöjä, taivutuksia jne..
Vähän tylsä juttu mutta parasta Laralle!

Kerron vielä myöhemmin tästä Pena jutusta ja mitä oikein tapahtuu/tapahtui.


4 kommenttia:

  1. Hieno blogi sulla ! Liityin lukijaks(: Käy ihmees kattomas myös mun blogi ja saa tietty liittyy lukijaks ;) http://suskintallielamaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. kiitti suski, käyn tsekkaamassa! :)

    VastaaPoista